pippi teater

Barnteater. 11/7 & 1/8 - PIPPI LÅNGSTRUMP Pippi Långstrump flyttar in i Villa Villekulla och sedan blir sig inget likt. Hon har med sig både en stor häst och en apa med full fart och massa energi och alla skall bo i huset. Pippi följer med vännerna Tommy och Annika på cirkus och där brottas hon med världens starkaste man. Köp biljetter till Pippi På De 7 Haven på kokneseturisms.info Se evenemang, datum, biljetter, priser, erbjudanden och mer information.4 mars Kneippbyns Sommarland, med Villa Villekulla i centrum, har allt för en lyckad dag! Med över 40 attraktioner, Pippiteater, hopp och lek duggar skratten tätt till doften av sockervadd och nypoppade popcorn. På Kneippbyns Sommarland finns hur mycket som helst att göra! Här finns hoppslott, gocart för både stora & små. pippi teater

Pippi teater - frekom

Hon har med sig både en stor häst och en apa med full fart och massa energi och alla skall bo i huset. Prenumerera på vårt nyhetsbrev! Spännande värre blir det då bovarna  Dunder-Karlsson och Blom  får nys om Pippis alla guldpengar. Där väntar Kapten Blodsvälte, Jocke med Kniven och de andra piraterna. De tre vännerna besöker också en cirkus där Pippi visar att hon ÄR starkast i hela världen.

Pippi teater - annat enkelt

Det blir världens jakt ända upp på taket till Villa Villekulla. Fru Prusselius måste ta hjälp av poliserna Kling och Klang för att Pippi kan ju inte bo ensam. Pippi måste befria sin Pappa omedelbart och hon beger sig till Söderhavet tillsammans med vännerna Tommy och Annika. En föreställning med sång, musik och som lockar till en massa skratt. Nyfiket tar de ut meddelandet och Tommy får läsa för de andra.

Pippi teater Video

Pippi På Folkan [1982] Mot slutet kommer pappa, Efraim Långstrump, och vill ta med Pippi till Söderhavet. Pippi teater Sundsvall Örnsköldsvik Härnösand. Pippi på de sju haven Här visas alla tillfällen för detta evenemang. Västmanland Västerås Köping Sala. Nu är det dags genomsnitt den älskade familjemusikalen Pippi Långstrump. Länsfast norrköping, medtag egen filt stycka älg sitta på Tid: Det kan till och med komma en kamel spatserande på gatan.

0 Replies to “Pippi teater”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *