hjärnfonden

Hjälp Hjärnfonden revolutionera svensk hjärnforskning. Bli månadsgivare i Hjärnfonden. Ring 44 Tack vare dig och alla andra givare, donatorer och företag kan Hjärnfonden varje år dela ut forskningsbidrag om kronor till etablerade forskare inom neurovetenskap vid svenska universitet. Dessutom kan stipendier om kronor ges till unga forskare som nyligen avlagt doktorsexamen. Här presenterar vi den. Därför, och för att vi jobbar med energi varje dag året runt, känns det naturligt för oss på Skellefteå Kraft att sponsra Hjärnfonden som finansierar forskning kring hjärnan. Samhället är beroende av att vi tar reda på hjärnans potential. Både att vi lägger mer resurser på forskning kring hjärnan och dess ohälsa men också att.

Hjärnfonden - del

Pengarna kommer från gåvor och testamenten från privatpersoner samt från olika företagssamarbeten. Mer aktuellt från Hjärnfonden. Senaste från Twitter Hjärnfonden Hjarnfonden - Hjärnfonden Hjärnforskningen i Sverige tillhör de bästa i världen. Nyckelord i etisk insamling är respekt, öppenhet, trovärdighet och kvalitet. Om Hjärnfonden  Hjärnfonden är en insamlingsstiftelse som arbetar för att finansiera livsviktig hjärnforskning om hjärnan och alla de sjukdomar, skador och funktionsnedsättningar som orsakar stort lidande hos drabbade och deras familjer. Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik.

Hjärnfonden - woman reid

FRII verkar för etisk och professionell insamling. De frivilliga ekonomiska bidrag som samlas in av Hjärnfonden och som oavkortat går till hjärnforskningen är därför viktiga. Stiftelsen tar emot alla gåvor - med största tacksamhet. Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Engagera dig redan idag Stöd forskningen Ge en gåva. Vill du att vi sänder våra tidigare bilagor som bl. Hjärnfonden arbetar också för att öka kunskapen hos allmänheten om hjärnan och dess sjukdomar, skador och funktionsnedsättningar. hjärnfonden Vill du regelbundet ge bidrag kan pirate se ansluta dig till Insamlingsstiftelsen Hjärnfondens Autogiro. Följ kanelbullekladdkaka sprid Gilla Hjärnfonden. Vi reder ut begreppen. Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. Vill du göra skillnad och vara delaktig i utvecklingen av en central givarservice? Genom att lära oss mer om hjärnans potential, hur vi fattar beslut och hur vi kan bota sjukdomar och funktionsnedsättningar som drabbar legacy of the void kan vi hjälpa till att förbättra villkoren för många människor. Denna vecka rekommenderar vi att stödja Läkare utan gränser.

0 Replies to “Hjärnfonden”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *