timothy treadwell

"I 13 somrar dokumenterade Timothy Treadwell sitt liv bland Alaskas grizzlybjörnar tills han och hans flickvän i oktober blev dödade av en av björnarna. Han var medveten om farorna men såg sig som björnarnas beskyddare och såg sin uppgift att leva och dö för dem." "Grizzly Man" är den enkla. Grizzly Man handlar om äventyraren Timothy Treadwell, en självutnämnd grizzlyexpert som varje sommar i över ett decennium levde ensam i Alaskas vildmark tillsammans med en grupp björnar. Sommaren åt en av hans skyddslingar upp honom. På de sista turerna till Alaska hade Timothy med sig. Det finns INGA bilder som är bekräftade att visa den döde Timothy Treadwell. Bilden vid länken nedan har påståtts visa den döde Treadwell, men aldrig på någon tillförlitlig sajt. kokneseturisms.info Det är hur som helst lätt att förstå att en björn utan svårigheter kan göra.

Timothy treadwell Video

Grizzly Man Timothy Treadwell death footage

Timothy treadwell - The

Wolfhaart Wolfhaart Visa allmän profil Skicka ett privat meddelande till Wolfhaart Hitta fler inlägg av Wolfhaart Hitta alla inlägg av Wolfhaart i detta ämne. Filmmusiken är gjord av den brittiska sångaren och gitarristen Richard Thompson. Hörde rykten att det hela filmades men är inte säker. Grizzly Man hade premiär vid Sundance Film Festival Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. Den där bilden ser väl de flesta hoppas jag? Men Werner Herzog själv har lyssnat på delar av den, innan han bad att få bandet avstängt.

Timothy treadwell - anvnder

Ursprungligen postat av Roxana. Han hade ingen som helst uppfattning om verkligheten och det enda positiva med hans existens på jorden var möjliggörandet av en underhållande dokumentär. Björnen som dödat dem sköts ganska snart, och kroppsdelar och tygbitar från paret hittades i dess matsmältninggsystem. Det var första gången de underlät att flyga ut ur grizzlyreservatet efter sommarsäsongen. Visa ämnen Visa inlägg. timothy treadwell

0 Replies to “Timothy treadwell”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *