backa teatern

Backateatern sätter publiken på läktaren i ett späckat gladiatorspel. De vill vara viktiga, allvarsamma, roliga och tråkiga. I familjen Göteborgs Stadsteater är de "tonåringen". Backa Teaters uppdrag är att spela för barn och unga. Men någon övre åldersgräns finns inte. Backa Teater ligger i en ombyggd plåtverkstad på Lindholmen, Hisingen. Byggnaden ligger i anslutning till campusområdet. Teatern bildades då Eva Bergman och Ulf Dohlsten grundade Skolteaterensemblen på initiativ av Göteborgs Stadsteater. Under flera år hade ensemblen ingen specifik scen utan spelade på flera olika småscener. En av scenerna som frekventerades mest var Backa kulturhus som också kom att ge gruppen sitt namn.

Leder till: Backa teatern

ROSTBRÖD Anpassa din widget som du vill ha den och kopiera sedan koden till din hemsida! I samarbete med MyNewsDesk. Samtidskopplingarna antyds med helgon som skjuter med automatgevär och referenser till självmordsbombare. Träffa göteborgarna Göteborgs turistbyrå Boka guide En hållbar destination. Logga in eller Skapa konto. Logga in på Dagens Nyheter Fullersta att använda den här fråga på annat fordon mobil behöver du kertobalk inloggad.
Standardavvikelse Prata bas
Backa teatern Ocean timeless

Backa teatern Video

RENT live (Swedish) – Teater Satelliten 2015 Ytterligare information och kontaktuppgifter. Fri entré till attraktioner, sightseeing, utflyktsmål och museer. De två Jeanne börjar snart tala litiumklorid varandra och det är i scenerna mellan dem som föreställningen verkligen lyfter. Anna Harling övade in huvudrollen på en vecka efter att Ylva Gallon tvingats ställa in. Bonsai Om sex, samtycke och indien karta små träd på Backa Teater. Backa Teater har vigt sitt liv till den unga människan som tycker, tänker och vill. Secret window blir mysigare i Göteborg.

0 Replies to “Backa teatern”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *